Text

Welcome to the VeriDevOps EVENTS

Events Organized by Consortiums

VeriDevOps consortiums actively organize events in various ways to enhance the research and to promote communication between the scientific community and industrial sectors.

Here you can find the upcoming events and the previous events can be found further down on the page.

Upcoming Events

VeriDevOps Research Workshop Series

VeriDevOps Research Workshop 2

Time: TBD


Agenda

Time

Duration

Topic

Presenter

Organization

9:30

20 Min

VeriDevOps Technical Introduction

Andrey Sadovykh

SOFT

9:50

30 Min

NALABS: Detecting Bad Smells in Safety and Security Requirements

Eduard Paul Enoiu

MDU

10:20

30 Min

Choosing a Test Automation Framework for Programmable Logic Controllers in CODESYS Development Environment

Mikael Salari

MDU

10:50

10 Min

Break



11:00

30 Min

Early Detection of Network Attacks Using Deep learning

Tanwir Ahmad

Åbo Akademi University

11:30

30 Min

Monitoring of safety and security for industrial systems: application to LPS case study

Wissam Mallouli

Montimage

12:00

30 Min

 THOE: Advanced Vulnerability Scanning

Aitor Uribarren

IKER

12:30

20 Min

Discussion, Book call, Closing

Andrey Sadovykh

Dragos Truscan

SOFT






Previous Events

Research Workshop

This series of VeriDevOps research workshops connect the researchers periodically to deepen the research in related topics.

VeriDevOps Research Workshop Series

Research Workshop 1

Date: 16 April 2021

Workshop Hoster: Andrey Sadovykh (SOFT)

Student Workshop

 
Educating students in this field is a dispensable part of the VeriDevOps project.

This series of VeriDevOps Student Workshop aims to encourage academic communication among undergraduate to Ph.D.students level. With the context of the project, students need to identify the problem and state the issue explicitly, then provide the plan to solve it independently.

VeriDevOps Student Workshop Series

Student workshop 1: In the context of automated security requirement analysis and verification in the DevOps context

Date: 13 December 2021

Time: 10.00 - 13.00 CET

Workshop Hoster: Andrey Sadovykh (SOFT)

Agenda

Time

Topic

Presenter

Organization

10:00

Welcome

Andrey Sadovykh

SOFT

10:10

RQCODE: requirements as the OO code concept

Iidar Nigmatullin (Ph.D. student)

SOFT


Requirements analysis and verification automation in DevOps context

Olga Chernukhina(BSc student)

SOFT


Security properties monitoring

Zujany Salazar(Ph.D student)

Montimage

11:10

Break




Metamorphic testing approach

Gaadha Chariyarupadan(Ph.D student

Åbo Akademi


Test Automation Framework Comparison

Mikael Salari (Ph.D. student)

MDU


Reuse Recommendations in CI/CD/DevOps

Damir Bilic (Ph.D. student)

MDU


NLP and ML for security requirements clustering

Nikita Tihonov(BSc student)

SOFT

12:50

Closing

Andrey Sadovykh

SOFT